Viena

Wien_Hofburg_Nacht Viena té un encant que ens atreu a tots: l’antiguitat i la modernitat juntes; la connexió directa entre la música i la gastronomia, amb la seva barreja de cultures i una gran varietat de plats procedents de totes les cuines del món.

Com hem dit abans, és la ciutat de la música, ja que diferents grans músics han estat vinculats a aquesta ciutat: Richard Strauss, Beethoven o Mozart i també ha potenciat la famosa 2300354054_2950921fd4_bòpera. Seguint amb la cultura, també hi podem trobar més de 100 meravellosos museus per triar.

La UNESCO va declarar el centre històric d’aquesta ciutat destacable Patrimoni de la Humanitat, remarcant les seves qualitats arquitectòniques. A més a més, la seva herència urbana il·lustra molt bé tres períodes clau del desenvolupament polític i cultural d’Europa: l’Edat Mitjana, el període barroc i el Gründerzeit (s.XIX).

Entre l’encant, la música, l’òpera, la cultura i la gastronomia, és una ciutat de què mai acabarem de descobrir tots els racons. Aquesta fantàstica ciutat austríaca, no la podem deixar escapar i tampoc oblidar-nos mai d’aquest fabulós viatge.

 

Article redactat per Adrià Negre
Adrià Negre
Alumne de batxillerat-Social Responsable de la secció Viatges de la revista SotaMontgrí