Pluja d’animals

Aquest fenomen meteorològic que resulta diferent i no gaire normal consisteix en la caiguda de nombrosos animals que sovint són d’una sola espècie. Aquesta precipitació pot anar acompanyada de pluja o no. Aquestes pluges sobrenaturals son normalment de granotes o de peixos. Per exemple, alguna pluja va ser l’any 2008 a València i van ploure granotes i peixos. També van ploure granotes a Alacant l’any 2007 i en aquest mateix any també van caure aranyes a Argentina.

Doncs ara, avui en dia, hi ha molta gent que no s’ho creu, però gràcies a André Marie Ampère s’ha pogut confirmar aquesta teoria.

 

Explicació Científica

Captura

Les explicacions científiques diuen que aquestes pluges d’animals comencen en alguns llocs, per exemple un pantà, on habiten moltes granotes i diferents animals, però també es pot originar en d’altres llocs a l’atzar. En aquella zona s’origina un tornado que atrapa diferents animals, com per exemple granotes, que son portats per l’aire. Aquest aire que conté el tornado té tanta força que és capaç d’agafar-los, de transportar-los i deixar los caure formant la pluja d’animals, a València o a qualsevol lloc on el vent les pugui transportar.

 

Explicacions Alternatives

Captura2

  • Persisteixen explicacions sobrenaturals, que poden ser de naturalesa religiosa.
  • Igualment, se suggereix l’existència d’anomalies en l’espai-temps q
    ue portarien els animals des d’altres dimensions fins a les nostres originant aquesta pluja.
  • Entre les explicacions no científiques del fenomen, es troben les interpretacions paranormals que al·leguen intervencions d’éssers extraterrestres.

I amb aquest peculiar fenomen acabem aquest calorós més de juny! Bon estiu a tothom!

Article redactat per Marc Romanos
Carlos Garnacho
Profesor de Lengua Castellana y Literatura. Colaborador de la Revista Digital y Responsable del taller de Escritura Creativa.