Oporto

Captura3Oporto és una ciutat situada al nord de Portugal i bàsicament es caracteritza pels seus elegants barris i les seves vil.les senyorials. La UNESCO ha declarat patrimoni de la humanitat els seus estrets carrers i els vells carrerons.

Aquesta ciutat està pensada per ser recorreguda a peu i gaudir al màxim dels seus carrers i els seus mercats. El Mercado de Bolhao és el mercat més important i impressionant de la ciutat, s’hi poden trobar els millors vins i els millors dolços de la ciutat.

Un altre dels atributs d’aquesta ciutat és que té poca afluència de turistes comparat amb altres ciutats europees.

L’aeroport de la ciutat es diu Francisco Sá Carneiro i està situat a prop del centre de la ciutat, a uns quilometres al nord. És l’únic aeroport internacional de la zona, per tant, no només les grans companyies hi arriben sinó que també hi arriben les companyies de baix cost.

Pel que fa al transport públic, Oporto té una de les xarxes de metro més modernes d’Europa. Hi ha cinc línies:

Captura2

A la ciutat hi ha una gran oferta d’allotjament. Es poden trobar molt bons hotels, des d’un preu molt ajustat fins a habitacions o apartaments de luxe.

Qui visiti aquesta ciutat, no marxarà indiferent. Amb la gran quantitat de bars, terrasses i vistes és fàcil impressionar-se i meravellar-se

Article redactat per: Adrià Negre
Adrià Negre
Alumne de batxillerat-Social Responsable de la secció Viatges de la revista SotaMontgrí