Montgrí i cultura

Bon dia! Sóc l’Adrià Vilà i, a partir d’ara, us aniré informant dels esdeveniments culturals més importants del nostre municipi, comunitat, estat, planeta: d’on sigui! La qüestió és que es parli de cultura. Perquè, sabem què és la cultura? Per a què serveix? Es menja? Comprovem-ho!
6+

Observeu l’hermosa definició extreta del Diccionari de l’Institut d’Estudis Catalans! Bé, com que ara mateix no ens interessa cultivar res, centrem-nos en les dues últimes entrades, que ens parlen d’un conjunt de coneixements, però a mi m’agrada més definir-ho com tot allò que completa i perfecciona la vida humana.

I jo m’estranyo quan sento que la gent diu: “És que, a mi, la cultura no m’agrada!”, “No serveix per a res.” Em sap greu dir-vos-ho (sé que “para gustos colores”, però això no ho puc tolerar!), però estem envoltats de cultura. M’atreviria a dir: tots som cultura! I tant!

2

Bé doncs, us agradi o no, jo mateix m’encarregaré d’informar-vos a cada moment dels esdeveniments i/o tradicions culturals. Som cultura!

Article redactat per Adrià Vilà, nou redactor de la secció de cultura
Adrià Vilà
Humanitats - Primer de batxillerat - Coordinador de la revista digital Sotamontgri.cat Coowww.sotamontgri.cat @SGsotamontgri