Madrid

Hi ha molta gent a qui agrada anar a visitar museus, monuments, anar a veure espectacles… en definitiva, passar-s’ho molt bé. Madrid és un lloc ideal per a tot això i molt més!

En primer lloc, és una ciutat de fàcil accés. S’hi pot anar amb avió, tren, cotxe i, a més, té metro per desplaçar-se per la ciutat. També hi ha molts llocs turístics per visitar i gaudir-ne. Us parlarem d’alguns dels més destacats:

  • La puerta del Sol”: és un indret que, si aneu a Madrid, no us podeu perdre, ja que és una de les places més importants i hi podem trobar alguns dels punts i edificis més significatius de la ciutat. També hi ha el km 0 i el rellotge d’on es toquen les campanades per cap d’any.
  • Un altre punt interessant per visitar és el Palau Reial, ja que és molt bonic i espectacular, decorat amb objectes antics. És on els reis celebren actes importants.
  • El parque del Retiro” és un parc ideal per descansar i, a més, hi ha zones de jocs per als més petitons. També hi ha un llac on es pot passejar amb barca.
  • La famosa “Plaza Mayor”, situada al centre de la ciutat, on hi ha bars i restaurants.
  • I com no, el museu del Prado, un dels més grans, on hi ha col·leccions de pintures de gran importància. Inclou pintors de diferents indrets del món, però els que destaquen són els espanyols, com ara Velàzquez, Goya i El Greco. 
  • “La puerta de Alcalá” és una de les cinc antigues portes reials.

Tots aquests espais, els anireu veient si agafeu el bus turístic, que us porta pels llocs més importants de la capital.

4674377394_daa4d459b6_b

A més, hi ha dos parcs d’atraccions a la mateixa ciutat i voltants. Un és el Parque de atracciónes de Madrid, situat als afores. L’altre és El Parque Warner Bros, situat a San Martín de la Vega, a 30 minuts de la capital. En els dos parcs hi ha atraccions tant per als petits com per als més grans. “El Parque Warner Bros” té unes dimensions considerables i més atraccions. És un parc de pel·lícula!

Plaza_Mayor_de_Madrid_02

 

Article redactat per Júlia Pagès