Londres

londoneye Londres és diversió, cultura, llum i color. Una ciutat que sorprèn tant a qui la visita per primera vegada, com els qui ja hi havien anat abans. Es caracteritza per l’impressionant Big Ben i és el destí perfecte per anar de compres a les seves fabuloses i luxoses botigues. També és ideal per anar a musicals: està plena de diferents teatres preciosos i sorprenents.

Hi ha una gran quantitat de museus interessants. El British Museum és un dels millors de la ciutat, tant pel seu encant com per totes les seves peces procedents de totes les parts del món. El millor és que es pot visitar gratuïtament.london

Pel que fa a l’estada, hi ha una gran varietat d’hotels de totes les categories, des dels d’un preu raonable fins a un preu elevat; aquest últims són per als qui busquen un allotjament luxós i confortable. I, si no es té por de les altures, es pot fer una visita a la London Eye i poder gaudir d’unes espectaculars vistes de tota la ciutat.
Londres és una molt bona opció per visitar, ja que té de tot sense la necessitat de moure’s de la ciutat. Espero que si us decidiu a anar a Londres pugueu gaudir de totes les seves preciositats ocultes.

Article redactat per: Adrià Negre
Adrià Negre
Alumne de batxillerat-Social Responsable de la secció Viatges de la revista SotaMontgrí