Jocs, jocs, jocs!!

3Hola de nou, avui som aquí per explicar-vos uns quants jocs per poder moure’ns i passar-nos-ho d’allò més bé! Tot i la calor, estem segurs que aquests ens faran agafar forces perllençar-nos, després, de caps a la piscina!

 

 

 

 

  1. La cadena: Dos nens/es agafats de la mà persegueixen a la resta dels seus companys. Els atrapats/es es van afegint a la cadena i així contínuament fins que ja no queden més persones per atrapar. Un joc perfecte pels amants del “running”!
  2. Les parelles: Tothom per parelles! Però, una haurà de parar! Quan aquest n’atrapi un altre, s’intercanvien els rols.
  3. Stop: Els alumnes corren lliurement i un nen/a li toca parar. Els perseguits tenen l’opció de cridar “stop” i, per això, no la poden “pillar”. Per estar de nou en acció, un company l’ha de passar per sota de les cames. El joc s’acaba quan tots els perseguits estan atrapats.
  4. Relleus: Es fan quatre grups i es realitzen diversos desplaçaments. Aquests poden ser individuals, de quatre grapes reptant, saltant… O bé, podem optar per les parelles, aguantant un pilota, amb el peu lligat, a cavallet, fent el carretó… Súperdivertit!
  5. La guineu, la gallina i el pollet: Un alumne/a farà de gallina, un de pollet i un altre de guineu. El pollet s’agafarà a la cintura de la gallina i la guineu intentarà tocar el pollet. Quan la guineu toca el pollet s’intercanviaran les funcions.
  6. “Foot”-cranc: Dos equips en un terreny de joc reduït. Uns cons fan de porteria i els nens es posen en posició de cranc. L’objectiu és amb una pilota fer gol a la porteria, però no hi ha porters i només es pot marcar amb els peus.

    Gràcies pel vostre seguiment durant tot el curs i esperem retrobar-nos (ja que parlem d’esports) la temporada següent!
Article redactat per Aniol Puigvert i Júlia Parals.
Carlos Garnacho
Profesor de Lengua Castellana y Literatura. Colaborador de la Revista Digital y Responsable del taller de Escritura Creativa.