Com netejar-se bé la cara

  1. Cada nit, comença per rentar-te la cara amb un sabó suau per retirar totes les partícules de grans dimensions que hi pugui haver sobre la pell, evitant el contacte amb els ulls.
  2. A continuació, fes servir una aigua micel·lar* per retirar les petites partícules que el sabó no hagi arrossegat. Aplica amb un disc de cotó. Pots fer-la servir per netejar la zona dels ulls si el maquillatge no és waterproof (resistent a l’aigua).
  3. Un cop o dos per setmana, realitza un rentat exfoliant.
  4. Després de l’exfoliació, pots aprofitar per aplicar una màscara a base d’alfahidroxiàcids que contribuiran a disminuir els punts negres i millorar la textura de la pell. Sempre s’ha de tenir en compte la tolerància de cada tipus de pell, ja que aquelles pells reactives no suportaran l’exfoliació o la mascareta.
  5. Després de la neteja, és el moment d’aplicar el tractament més indicat per a la pell, sempre acompanyat d’una bona dosi d’hidratació.

Si dubtes sobre quins productes fer servir per netejar la pell o quins són els més indicats, consulta el teu dermatòleg.

∗Les aigües netejadores micel·lars serveixen per netejar, desmaquillar, tonificar i hidratar. 4 accions en 1 producte per a totes les zones de la cara (cara, coll i ulls) i sense necessitat d’aclarir. Deixen la pell neta, detoxificada, lliure d’impureses i tonificada.

Article redactat per Júlia Jofra i Alèxia Pallarés
Font: http://www.eixdiari.cat/opinio/doc/49796/menys-es-mes--la-revolucio-de-les-aigues-micellars.html
Carlos Garnacho
Profesor de Lengua Castellana y Literatura. Colaborador de la Revista Digital y Responsable del taller de Escritura Creativa.