Aprenentatge i Servei 4t d’ESO

I sí! Tornem a ser nosaltres, els alumnes de 4t d’ESO! Hem començat un nou projecte d’Aprenentatge i Servei. Cada dilluns, a les 11 del matí, els de 4t d’ESO ens dividim en tres grups:

CZD4ChLWkAAaQ9CUn és fix. A cada sessió baixem a la Residencia Vilamontgrí; allà parlem amb els avis i els fem companyia. Per festes assenyalades, com Nadal i Carnaval, fem activitats diferents. Els avis també vénen a l’escola a visitar-nos. Per poder ser avaluats, hem d’escriure cada dia un diari sobre el que fem i el que sentim a la residència en estar amb la gent gran.

CZltdm3WAAAHqpfTambé hi ha dos grups més i ens anem alternant. Amb un grup, una setmana baixem al Centre de Dia, on passegem els avis pel mercat, i amb l’altre grup ens quedem a l’escola, on fem ètica. També per ser avaluats hem de fer una crònica igual que en el cas de la residència.

Creiem que és un projecte molt bonic; ens agrada molt estar amb la gent gran, poder parlar amb ells, que ens expliquin coses i saber com era abans el seu dia a dia. És una experiència que creiem que tothom hauria de provar.

Article redactat per: Júlia Pagès i Marina Grassot

 

Carlos Garnacho
Profesor de Lengua Castellana y Literatura. Colaborador de la Revista Digital y Responsable del taller de Escritura Creativa.